Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, “100Chefs by Gault&Millau”, plaats in het Miele Experience Center in Vianen. Het is het eerste en grootste culinaire weekend dat Gault&Millau voor consumenten organiseert en brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen. Met toonaangevende namen als Joris Bijdendijk (Rijks, Amsterdam), Nelson Tanate (De Librije, Zwolle) en Jan Smink (Smink, Wolvega) wordt het een heerlijk culinair weekend. 100Chefs by Gault&Millau heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scène te promoten.
• Nelson Tanate (De Librije, Zwolle) 19,5|20
• Stefan van Sprang (Aan de Poel, Amstelveen) 17,5|20
• Joris Bijdendijk (Rijks, Amsterdam) 17|20
• Ollie Schuiling (Kasteel Heemstede, Houten) 17|20
• Hans Kinkartz (Atelier, Gulpen) 16,5|20
• Mike Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg) 16,5|20
• Jan Smink (Smink, Wolvega) 16,5|20
• Wouter Kik (Codium, Goes) 16|20
In een unieke samenwerking met Gall&Gall zullen 26 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië. Ook kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.
Een selectie uit de 26 prachtige wijnhuizen die aanwezig zijn:
• Joseph Drouhin (Bourgogne)
• Branas Grand Poujeaux (Bordeaux)
• Mirafiore (Barolo)
• Penfolds (Australië)
• Pommery (Champagne)
• Domäne Wachau (Oostenrijk)
• Wassmer (Duitsland)
Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Check de gehele line-up van chefs en wijnhuizen op 100chefs.nl
Alle amuse gerechten, de proefglazen wijn en ook nog verschillende culinaire proeverijen en andere dranken zijn allemaal bij het ticket inbegrepen.
Bezoek de website voor meer informatie en kaartverkoop over 100Chefs by Gault&Millau.