Ter ere van de Sichuan Lente bundelt Chef Schilo van Coevorden van Taiko Cuisine zijn krachten met het gerenommeerde culinaire team achter het met een Michelinster bekroonde Mi Xun Teahouse uit Chengdu, China voor een exclusief tweedaags pop-up evenement op maandag 8 april en dinsdag 9 april 2024.
De levendige smaken en het rijke erfgoed van de Sichuanese keuken, gecombineerd met de elegantie van Aziatische culinaire traditie wordt gepresenteerd tijdens een achtgangendiner. Deze buitengewone eetervaring belooft gasten onder te dompelen in een culinaire reis geïnspireerd door het ontwaken van de natuur en de gekoesterde tradities van de Sichuan Lente. Schilo, het keukenteam van Taiko onder leiding van Pedro Banzuzi en het team van Mi Xun Teahouse zorgen ervoor dat seizoensgroenten, Sichuan-kruiden en klassiekers zoals Ma Po Tofu, Baby Green Eggplant en Dandan-noedels centraal staan. Gerechten van het Sichuan-menu worden toegevoegd aan het reguliere menu van Taiko, zodat gasten ook na de pop-up kunnen blijven genieten van de smaken van Sichuan.
Datum: maandag 8 april en dinsdag 9 april
Locatie: Taiko Cuisine in het Conservatorium Hotel
Prijs: € 135 per persoon (inclusief theeservice)
Optionele Wijnarrangement: € 95 per persoon
Optionele Cocktails geïnspireerd op thee: €75 per persoon
Reserveringen voor dit speciale evenement zijn vereist, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Je kunt hier een tafel te reserveren.