Op Zondag 28 juli (12:00 – 17:00) & Zondag 25 augustus (12:00 – 17:00) deze twee zondagen verandert culinaire hotspot Le Barrage in Fish Market. Dagvers geleverd door Le Barrage’s “hofleverancier” Schmidt Zeevis, serveren ze kakelverse vis, schaal- en schelpdieren buiten de menukaart om. Restaurant Le Barrage ligt op de prachtige locatie aan de dam in Alblasserdam met uitzicht over rivier de Alblas en beschikt bovendien over een fan-tas-tisch terras en dito wijnkaart. Who needs Cannes when you’ve got Le Barrage.
Stel je eigen portie Fruits de Mer samen vanuit de vitrines of kies een van de prachtige verse vis die liggen uitgesteld en die door chef-kok Maikel Terlouw en zijn team ter plekke bereidt zal worden.
Geniet deze zomer op twee zondagmiddagen van prachtige vis, schelp- en schaaldieren rechtstreeks van de afslag, geleverd door Schmidt Zeevis.
Naast een keuze uit onze Fish Market serveert Le Barrage ook de à la carte kaart!
Het team van chef-kok Maikel Terlouw is gek op vis, schaal- en schelpdieren. Een prachtig en eerlijk product om mee te werken. Een eis is natuurlijk de versheid en de kwaliteit, daarom werkt Le Barrage samen met Schmidt Zeevis.
“Dankzij de jarenlange ervaring en kennis op de visafslagen weet Schmidt Zeevis Rotterdam van welke schepen zij de beste vis kan kopen. De schepen moderniseren en vistechnieken worden doorontwikkeld. Dat is goed voor het milieu, maar betekent ook vaak een betere kwaliteit vis. Alleen de beste vis van de beste vissers is goed genoeg. Door in te kopen van vissers die verantwoord vissen, helpen wij de vloot innoveren naar een duurzame toekomst.”