Villa Mercedes, een van de meest iconische locaties op Ibiza, heeft een nieuwe chef-kok! Met Ivan Acquista, die in de keukens van topchefs als Rafa Zarfa en de gebroeders Adrià, de fijne kneepjes van het vak leerde, wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke historie van Villa Mercedes waar je authentiek Ibiza ontdekt in een moderne, kosmopolitische setting. Met Acquista in de keuken zet Villa Mercedes koers om de hedendaagse mediterrane keuken te herdefiniëren en van San Antonio een bestemming te maken waar mensen komen om te genieten van een uitstekend diner en een goede show in een onvergetelijke, historische setting.
Nouveau Med
Oorspronkelijk gebouwd in 1901 en in 1999 getransformeerd tot een elegant restaurant, geldt Villa Mercedes, een baken bij Marina de Sant Antoni, al bijna een kwart eeuw als een van de meest gewilde eetbestemmingen op het witte eiland. Maar Villa Mercedes heeft ook een grote historische en culturele betekenis in Sant Antoni de Portmany. De locatie belichaamt meer dan een eeuw traditie en erfgoed op het eiland en biedt zowel binnen als buiten een unieke eetervaring. Met tailor made cocktails, onberispelijke service en vermaak bij kaarslicht kunnen gasten in de betoverende tuin genieten van het adembenemende uitzicht op de haven, beroemd om zijn spectaculaire zonsondergang – een werkelijk onmisbare ervaring op het witte eiland.
Met de komst van Ivan Acquista krijgt de keuken een serieuze upgrade. Na een culinaire reis, die zich onder meer afspeelde onder Rafa Zarfa, de wereldberoemde chef-kok van het populaire strandrestaurant Casa Jondal, vermaard om de voortreffelijke zeevruchten en uitzonderlijke gerechten en drie jaar in de keuken van Ferran en Alberto Adrià in Heart Ibiza, komt Acquista met een significant pallet ervaring en vaardigheden. Trouw aan de Spaanse traditie presenteert hij zijn moderne interpretatie van de Mediterraanse cuisine met een selectie van kilómetro cero en seizoensproducten en een breed scala aan smaken. Naast een tribute menu met tal van verrukkelijke schatten uit de zee zijn ook de zelfgemaakte Spaanse empanadas waarbij kaviaar de smaken van de zee versterkt, de “Ibizaanse Noorse kreeft”, de klassieke Jamon Iberico en Villa Mercedes’ signature grill gerechten zoals San Pedro haan, verrukkelijke Angus ribeye en kippenboutjes, sappig en perfect gemarineerd van de beroemde Josper grill, must haves.
Voor meer informatie en reserveringen klik hier.