Een smaakvol soepje zoals de natuur het bedoeld heeft. Vanaf vandaag introduceert online supermarkt Crisp kant-en-klaar gerechten bereid met groenten die actief bijdragen aan natuurherstel. Voor de nieuwe Thaise pompoensoep en de smaakvolle rode bietensalade met geitenkaas gebruiken de chefs van Crisp seizoensgroenten, afkomstig van regeneratieve boerderij Zonnegoed. Deze ‘No Shit-farmer’ gebruikt geen kunstmest of pesticiden en besteedt door middel van natuurlijke kringlooplandbouw extra aandacht aan bodemherstel, biodiversiteit en waterkwaliteit. Door deze oogst te verwerken in vers bereide en smaakvolle gerechten, maakt Crisp toekomstbestendige landbouw nog toegankelijker.


Goed voor jou, goed voor de bodem
De gerechten uit de eigen ‘Vers Bereid’ keuken van Crisp worden gemaakt met groenten die de bodem een handje helpen. En dat proef je. De fluweelzachte pompoensoep wordt bereid met zelfgemaakte currypasta en romige kokosmelk. Alleen nog even verwarmen en je geniet van een pure, volle pompoensmaak, die het best tot z’n recht komt met een handje gesneden koriander. De knapperige rode bietensalade met geitenkaas stop je zo in je mond, want hij is al afgemaakt met een crunch van walnoten. Perfect als lichte lunch of als kleurrijk bijgerecht tijdens het avondeten.
De Crisp Vers Bereid bietensalade is verkrijgbaar voor €4,49 voor 200 gram, en de pompoensoep is verkrijgbaar voor € 4,99 voor 475 ml.