Amsterdamse chef Joris Bijdendijk gaat ‘on tour’ met het keukenteam van RIJKS® en serveert een 5-gangen menu in de historische kerk aan het Singel in Amsterdam. Tijdens de eerste editie van Koepelkerk X RIJKS®, op 15 augustus, wordt de kerk van het Renaissance Amsterdam Hotel getransformeerd tot restaurant.
Voor deze unieke samenwerking koken chef Joris en zijn team van RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, een speciaal menu met RIJKS® klassiekers als Biet Tomasu beurre blanc en Sint Jakobsmossel met codiumvinaigrette. Het 5-gangen menu wordt begeleid door mooie wijnen, zorgvuldig geselecteerd door sommelier Max van Bockel. De Renaissance Koepelkerk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot sfeervol restaurant.
Deze avond is voor het eerst te reserveren op zaterdag 15 augustus en daarna wekelijks op donderdag, vrijdag en zaterdag. Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website. Gasten kunnen de avond compleet maken met een overnachting in het Renaissance Amsterdam Hotel.
Voor deze unieke samenwerking koken chef Joris en zijn team van RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, een speciaal menu met RIJKS® klassiekers als Biet Tomasu beurre blanc en Sint Jakobsmossel met codiumvinaigrette. Het 5-gangen menu wordt begeleid door mooie wijnen, zorgvuldig geselecteerd door sommelier Max van Bockel. De Renaissance Koepelkerk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot sfeervol restaurant.
Deze avond is voor het eerst te reserveren op zaterdag 15 augustus en daarna wekelijks op donderdag, vrijdag en zaterdag. Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website. Gasten kunnen de avond compleet maken met een overnachting in het Renaissance Amsterdam Hotel.