Op 17 en 18 september koken vier van Nederlands meest innovatieve chefs samen in dezelfde keuken tijdens het AMS23 diner. Dennis Huwaë van Daalder*, Michael van der Kroft van het Rotterdamse Tres, Nelson Tanate van Librije*** uit Zwolle en Soenil Bahadoer van De Lindehof** in Nuenen zetten twee dagen hun signature gerechten op één exclusief menu. Reserveren voor het nieuwe The Best Chef diner kan nu via daalderamsterdam.nl. Plekken zijn zeer beperkt.
Alle onderscheidende signaturen komen terug op tijdens de exclusieve diners. De Surinaams-Hindoestaanse invloeden van Soenil Bahadoer, de rebelse creativiteit met Molukse smaken van Dennis Huwaë, de extreme innovatie van Michael van der Kroft en de verfijning van het culinaire instituut De Librije die Nelson Tanate meebrengt.
Het AMS23menu bestaat uit vier amuses en acht gangen. Elke chefs kookt één amuse en twee signature gerechten. Voor twee dagen komen de Roos van Librije, Milk skin van Tres, de duif van Daalder en de rendang van De Lindehof uit dezelfde keuken.
Dennis Huwaë: ‘Koken met andere chefs is een van de leukste en meest inspirerende dingen die je kan doen in dit vak. En we hebben in Nederland alleen al zoveel inspirerende chefs. Door heel het land vind je restaurants waar ze te gekke dingen doen. Met deze diners kan ik drie van de allerbesten naar mijn keuken in Amsterdam halen. En zo meer mensen een kans geven om deze gerechten te ontdekken.’
Bij vier chefs tegelijk aan tafel zitten? Het kan op 17 en 18 september in Daalder aan de Postjesweg 1. De lunch (zondag) en diners (zondag en maandag) zijn beide voor €245 te reserveren via daalderamsterdam.nl. Een wijnpairing kan voor €95 worden toegevoegd.