Sergio Herman, mede-oprichter en culinair bedenker van Frites Atelier, heeft frisse, zomerse smaaksensaties gecreëerd voor Frites Ateliers Spring Summer Collection: de ‘Arabic Baba & Feta’, de seizoens specials: ‘Sea Nori’, ‘Parmesan & Basil’ en een nieuwe smaakvolle snack, de ‘Fishburger’. Vanaf deze week zijn ze te bestellen bij Frites Atelier.


SEA NORI
In deze verrassende Seasonal Special wordt de Frites met crispy nori chips en verse tartaarsaus met een Japanse Furkake mix geserveerd die bestaat uit gedroogde vis, groenten, zeewier, wasabi en sesam en een spicey Andalouse Mayonaise.
ARABIC BABA & FETA
Proef de Arabische smaken met de frites special Arabic Baba & Feta. Een mild-pittige auberginedip met feta, aioli mayonaise, pittige harissa met bieslook en knapperige frites wordt geserveerd met een pistache crunch on top!
PARMESAN & BASIL
De Mediterraanse Parmesan & Basil season special maakt een reprise. De goudgele Frites zijn bestrooid met fijn poeder van verse tomaten, basilicum mayonaise, geraspte Parmezaanse kaas en basilicumcress maken van deze special een echte klassieker!

FISH BURGER
De nieuwste snack in het assortiment is krokant gepaneerde, vers gevangen, kabeljauwfilet met huisgemaakte tartaarsaus, gepekelde groenten, crunchy zeewier en een fluweelzachte melk bun. Supervers en supersmakelijk!
2 nieuwe iced-tea’s
Tot slot creëerde Sergio twee nieuwe iced-tea’s: de Green Tea & Peach is een subtiele en zachte smaak met verwijzingen naar typisch Aziatische smaken als limoen en citroengras. Deze is perfect te combineren met pittig eten. De tweede homemade iced-tea, de Passion & Ginger heeft een verfrissende smaak. De combinatie van passievrucht, gember en diverse kruiden maken deze smaak combinatie tot een perfecte dorstlesser.
Voor de dichtstbijzijnde vestiging klik hier.